Застосування національних рахунків охорони здоров’я при формуванні галузевого балансу - Хорозов, О.А. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
Розглянуто формування галузевого балансу з урахуванням потреб ресурсів лікувальних закладів та застосування функціонально-вартісного аналізу для розрахунку вартості медичних послуг при плануванні регіонального бюджету. Рассмотрено формирование отраслевого баланса с учетом потребностей ресурсов лечебных учреждений и использование функционально-стоимостного анализа для расчета стоимости медицинских услуг при планировании регионального бюджета. The formation of sectoral balance of resources to meet the needs of medical institutions and the use of activity-based costing to calculate the cost of medical services in the planning of the regional budget.