Про узгоджене продовження мір можливості та необхідності - Бичков, О.С. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Розглянуто питання продовження мiр можливостi та необхiдностi на булеан. Доведено теореми, якi задають умови їх узгодженого продовження. Таким чином, побудовано основи коректного використання теорiї можливостей для розв’язання теоретичних та прикладних задач. A question about the continuation of measures of necessity and possibility from the algebra to a Boolean is considered. The theorems defining the conditions of their consistent continuation are proved. Thus, the foundations for a correct use of the theory of possibilities in solving the theoretical and applied tasks are constructed.