Про розширення функціональних можливостей інформаційно-аналітичного забезпечення супроводження бюджетного процесу для вирішення практичних задач розподілу коштів - Бігдан, В.Б.; Карпець, Е.П.; Пепеляєв, В.А.; Чорний, Ю.М. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
Розглянуто важливі питання з розширення можливостей використання інформаційно-аналітичного забезпечення супроводження бюджетного процесу в умовах поточної підготовки до застосування в практиці фінансово-економічного прогнозування. Авторами визначені основні можливості дослідного зразка Інтелектуальної автоматизованої інформаційно-аналітичної системи супроводу бюджетного процесу на регіональному рівні (ІАСБП) та обґрунтовані напрями можливого розширення її функціональних можливостей. Рассмотрены важные вопросы по расширению возможностей использования информационно-аналитического обеспечения сопровождения бюджетного процесса в условиях текущей подготовки к применению в практике финансово-экономического прогнозирования. Авторами определены основные возможности опытного образца Интеллектуальной автоматизированной информационно-аналитической системы сопровождения бюджетного процесса на региональном уровне (ИАСБП) и обоснованы направления возможного расширения ее функциональных возможностей. In this paper the important issues are considered to extend the possible use of information and analytical tools to support the budget process in the routine preparations to apply such tools in the practice of financial and economic forecasting. The authors have identified the main features of the working model of Intelligent automated information-analytical system for regional budget process support (IASBP) and established the reasonable directions of a possible extension of its functionality.