Прогнозування розвитку економіки Київської області у складі інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу - Білоцерківець, О.Г.; Макушенко, Т.М. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті наведено основні чинники, що визначають перспективи та динаміку розвитку економіки Київської області, обґрунтовано їх використання для аналізу окремих видів економічної діяльності. На основі сценарних прогнозів динаміки реального та суспільного сектора регіону показано перспективи зростання дохідної частини Зведеного бюджету Київської області. В статье приведены основные факторы, определяющие перспективы и динамику развития экономики Киевской области, обосновано их использование для анализа отдельных видов экономической деятельности. На основе сценарных прогнозов динамики реального и общественного сектора региона показаны перспективы роста доходной части Сводного бюджета Киевской области. The article describes the main factors that determine the dynamics and prospects of economic development of Kyiv region, justified their use for the analysis of certain types of economic activity. Based on scenario forecasts for real and public sector growth prospects of the region shows revenues of the consolidated budget of Kyiv region.