Інтегральні макромоделі динамічних об’єктів - Ситник, О.О.; Протасов, С.Ю.; Федорчук, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2013)
У статті розглядаються питання науково-технічної задачі розвитку методу моделювання динамічних об’єктів на основі інтегральних макромоделей. The article the questions an scientific and technical problem of the modeling method dynamic objects on the basis of integral macromodels.