Математичне моделювання дифузії в багатошарових оксидних нанопокриттях - Петрик, М.Р.; Василюк, П.М.; Бабій, Н.В.; Петрик, О.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2013)
Побудована математична моделей дифузійного масопереносу в неоднорідних мультикомпозитних середовищах, що описує процес формування мультишарів тонких оксидних наноплівок, що використовуються як теромо- і агресивно захисні покриття робочих органів технологічного обладнання, що працюють у високо агресивних середовищах. Отримані просторово-розподілені концентраційні розподіли розподіли структурних складових компонентів наноплівок для різних технологічних зрізів оксидної наноплівки та часових тривалостей формування технологічного мультишару наноплівки. The mathematical models of diffusion mass transfer in heterogeneous environments that describes the process of multi layers of thin oxide nano films used as terrorist and aggressively protective coatings business of processing equipment operating in highly corrosive environments. These spatially distributed concentration distributions distributions of structural components nano films for various technological sections oxide nano films and time durations formation process multysharu nano film.