Моделювання коливних процесів у кусково-однорідному клиновидному суцільному циліндрі - Громик, А.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2014)
Методом інтегральних перетворень у поєднанні з методом головних розв’язків побудовано точний аналітичний розв’язок математичної моделі коливних процесів (гіперболічної крайової задачі) у кусково-однорідному клиновидному суцільному циліндрі. The method of integral transforms in combination with the method of main solutions built an exact analytical solution of a mathematical model of oscillatory processes (hyperbolic boundary value problem) in wedgeshaped piecewise homogeneous solid cylinder.