Аналіз реалізацій методів визначення кута при обробці сигналів з індукційних давачів кута - Мороз, В.І.; Болкот, П.А.; Снітков, І.Ф.; Снітков, К.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті проведено аналіз точності застосованих методів обробки інформації з індукційних давачів кута повороту і показано переваги комбінованого способу. Для визначення кута використано ортогональні складові сигналу з індукційного давача з наступною обробкою за різними законами, для яких проведено порівняльний аналіз. Запропоновано оптимальну функцію для визначення фази сигналу на основі реалізації функції арктангенса інтегральним методом. The article presents an overview of analyzes the accuracy of the signal processing methods of induction angle sensors and the advantages of the combined method. The orthogonal signal components are used to determine the angle from inductive sensor followed by treatment with different laws for which a comparative analysis. The optimum phase calculation can be realized to implement combined inverse tangent function using the integral method.