Вплив методів дискретизації передатних функцій на реалізацію цифрових систем з обмеженою розрядністю - Мороз, В.І.; Сольський, М.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті здійснено аналіз впливу методів дискретизації передатних функцій на синтез і практичну реалізацію цифрових систем керування з обмеженою розрядністю. The influence of using popular sampling methods of discrete transfer function on the behavior of digital control systems with data finite precision was analyzed.