Функціональні особливості та структура програмних засобів персоналізації навчального плану - Білокопитова, М.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2014)
У статі наведено набір програмних засобів з описаними функціями, які дозволяють проводити персоналізацію навчального плану з урахуванням індивідуальних особливостей та рівня підготовки учня. The article presented a set of software tools with the described features that allow personalization of the curriculum based on individual characteristics and level of the student.