Якісна поведінка розв'язків модифікованої 3D системи Бенарда в необмеженій області - Капустян, О.В.; Паньков, А.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2013)
У статті доведено існування глобального φ-атрактору в слабкій топології фазового простору для м-напівпотоку, породженого розв'язками модифікованої 3D системи Бенарда в необмеженій області, для якої виконується нерівність Пуанкаре. In this paper we prove the existence of global φ-attractor in the weak topology of the phase space for a multivalued semiflow generated by solutions of the modified 3D Benard system in an unbounded domain, for which the Poincarй inequality holds.