Скінченне гібридне інтегральне перетворення типу Фур’є-Лежандра-Бесселя на кусково-однорідному сегменті - Ленюк, М.П.; Шинкарик, М.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2013)
На трискладовому сегменті [R0,R3] полярної осі побудовано інтегральне перетворення, породжене гібридним диференціальним оператором Фур’є-Лежандра-Бесселя. Явно виписано власні елементи цього оператора. At the three-segment polar axis introduced integral transformation generated by hybrid differential Fourier-Legendre-Bessel. EXPRESS own items to the operator.