Асимптотика в середньому квадратичному дифузійних динамічних систем з післядією із врахуванням зовнішнього випадкового збурення - Ясинський, В.К.; Донець, Н.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2013)
Отримано достатні умови асимптотичної стійкості в середньому квадратичному дифузійної динамічної системи з післядією із врахуванням зовнішнього випадкового збурення. Sufficient conditions for asymptotical stability in mean square of diffusional dynamical systems with aftereffect and with accounting of external random perturbation are obtained.