Нове бібліотечне право в Польщі - Чайка, С. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2006)
Зазначено, що сучасна польська бібліотечна справа має багаті правові засоби і значні традиції в галузі бібліотечного права. Підкреслено, що нове законодавство є дуже важливим для фахових потреб польських бібліотекарів.