Зміна енергетичних та структурних властивостей водного розчину етанолу при різних концентраціях

Метод Монте-Карло використано для визначення енергетичних та структурних властивостей системи вода — етиловий спирт при T = 300 К. На основi аналiзу енергетичних властивостей системи, радiальних функцiй розподiлу та числа найближчих сусiдiв в першiй гiдратацiйнiй сферi визначено областi змiни локаль...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автори: Булавін, Л.А., Атамась, Н.О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2009
Теми:
Онлайн доступ:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/8652
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Зміна енергетичних та структурних властивостей водного розчину етанолу при різних концентраціях / Л.А. Булавiн, Н.О. Атамась // Доп. НАН України. — 2009. — № 6. — С. 85-89. — Бібліогр.: 14 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:Метод Монте-Карло використано для визначення енергетичних та структурних властивостей системи вода — етиловий спирт при T = 300 К. На основi аналiзу енергетичних властивостей системи, радiальних функцiй розподiлу та числа найближчих сусiдiв в першiй гiдратацiйнiй сферi визначено областi змiни локальної структури розчину та запропоновано модельнi уявлення для опису локальної структури рiдини в кожнiй з визначених областей.