Модель управління зернопереробним підприємством з гістерезисним перемиканням інтенсивності обслуговування - Лісовська, В.П.; Ігнатова, Ю.В.; Іващенко, Л.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2013)
У статі запропоновано модель управління зернопереробним підприємством з використанням апарату систем масового обслуговування. На основі математичної моделі роботи зернопереробного підприємства в динаміці отримано прогноз функціонування підприємства на фазі прийому зернових культур та його основні операційні характеристики. The article suggested model of grain processing enterprises with the use of queuing systems. Based on the mathematical model of grainprocessing enterprises in dynamic prediction function obtained on admission phase grains and its main operational characteristics.