Наближення сум згорток з ядрами Пуассона сумами Фур’є в рівномірній метриці - Сорич, В.А.; Сорич, Н.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2013)
Одержана асимптотична поведінка величини, що характеризує сумісне наближення деяких класів аналітичних функцій сумами Фур’є. Asymptotic behavior of size characterizing the joint approximation of some classes of analytical functions the sums of Fourier is got.