Про існування сильних розв’язків дифузійних стохастичних диференціальних рівнянь зі всією передісторією та з інтегральними контракторами - Ясинський, В.К.; Дорошенко, І.В.; Антонюк, С.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2013)
У статті розглядається дифузійне стохастичне диференціально-функціональне рівняння (ДСДФР∞) з інтегральним контактором. Встановлено умови існування з ймовірністю одиниця та єдиності з точністю до стохастичної еквівалентності сильного розв’язку ДСДФР∞ з інтегральним контактором. The paper presents diffusion stochastic differential-functional equation (DSDFR∞) with integral contactor. The conditions of existence of unit probability and uniqueness up to stochastic equivalence strong solution DSDFR∞ with integral contactor.