Процедура стохастичної оптимізації для моделі тестування з напівмарковськими переключеннями - Кукурба, В.Р.; Чабанюк, Я.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
Розглянуто оптимізаційну процедуру для моделі тестування програмного продукту. Стохастичний процес виявлення помилок описаний з допомогою напівмарковського процесу. Optimization procedure for testing model was considered. Stochastic process of errors finding was described using of semi-Markov process.