Фундаментальний розв'язок задачі Коші для одного класу параболічних рівнянь із коефіцієнтами обмеженої гладкості - Літовченко, В.А.; Унгурян, Г.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
Побудовано фундаментальний розв’язок задачі Коші та досліджено його властивості для одного класу параболічних рівнянь типу Шилова із змінними коефіцієнтами обмеженої гладкості та невід’ємним родом. We built the fundamental solution of the Caushy problem and investigated its properties for a class of Shilov parabolic equations with variable coefficients bounded smooth and integral form.