Оптимізація множин початкових значень в інтегральній моментній стійкості для лінійних стохастичних рівнянь у гільбертових просторах - Нікітін, А.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
Побудовано оптимальну множину початкових значень стохастичних диференціальних рівнянь з випадковими лінійними стрибками розв’язків у гільбертових просторах. We construct an optimal set of initial values of stochastic differential equations with jumps of random linear solutions in Hilbert spaces.