The theory of plafales: новий підхід до конструювання базисних функцій на трикутнику першого порядку - Топчий, Д.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
У статті, на основі the theory of plafales, показані основні кроки алгоритму конструювання базисних функцій в МСЕ на основі двовимірного симплексу — трикутника першого порядку. In the article based on the theory of plafales the key steps of the algorithm of constructing of the basis functions in finite element method (based on the 2-simplex) are shown.