Гіперболічна крайова задача математичної фізики в кусково-однорідному циліндричному шарі з порожниною - Конет, І.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
Методом інтегральних і гібридних інтегральних перетворень у поєднанні з методом головних розв’язків (матриць впливу та матриць Гріна) вперше побудовано точний аналітичний розв’язок гіперболічної крайової задачі математичної фізики в кусковооднорідному циліндричному шарі з порожниною. The method of integrated and hybrid integral transformations in combination with the method of main solutions (matrices influence and matrix Green) was first built in the exact analytical solution of hyperbolic boundary value problem of mathematical physics in piecewise homogeneous cylindrical layer with cavity.