Реалізація модифікованого методу LU-факторизації при розв’язуванні крайових задач - Лазурчак, І.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
У статті розглядається метод розгортання визначників розріджених матриць, що застосовується при реалізації функціонально-дискретного методу для розв’язування крайових задач на власні значення зі скалярними коефіцієнтами в диференціальному операторі. In the article the method of deployment determinants sparse matrices used in the implementation of functional and discrete method for solving boundary value problems eigenvalue with scalar coefficients in the differential operator.