Про стійкість числових розв’язків задачі впливу хімічної суфозії на процеси фільтраційної консолідації ґрунтів - Мічута, О.Р. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
Досліджено стійкість числових розв’язків задачі впливу хімічної суфозії на процеси фільтраційної консолідації шляхом прослідковування зміни величини просідань верхньої рухомої межі грунту при зміні густоти просторової та часової сіток. The stability of numerical solutions of the chemical suffosion effect on the filtration consolidation processes was investigated by tracing the subsidence change of upper moving soil border while the density of spatial and time grids had been changing.