Пакет прикладних програм для розрахунку безперервних та дискретних моделей динамічних процесів у контурах керування - Мердух, С.Л.; Медведєв Р.Б. (Проблеми програмування, 2012)
Описується підхід до моделювання та розрахунку динамічних процесів, що протікають в об’єктах та контурах керування. Внаслідок громіздких обчислень та необхідності візуалізації отриманих результатів для подальшого їх опрацювання було розроблено пакет прикладних програм для розрахунку безперервних та дискретних моделей динамічних процесів і контурів керування у часовій області. Представлені у роботі моделі, побудовані на основі обчислювальних методів, є основою розробленого програмного комплексу.