Рольова функціональність суб'єктів експертизи програмного забезпечення інформаційно-телекомунікаційних систем - Алексеєв, В.А.; Терещенко, В.С. (Проблеми програмування, 2013)
Розглядаються варіанти рольової функціональності суб'єктів наукової та науково-технічної експертизи програмного забезпечення інформаційно-телекомунікаційних систем під час проведення експертних випробувань різними складами суб’єктів. Пропонуються шляхи вибору найбільш прийнятних варіантів складів суб’єктів експертизи з точки зору їх практичної реалізації та вирішення поставлених завдань в залежності від виду експертних випробувань та мети їх проведення.