Київська школа програмування В.М. Глушкова - Андон, П.І. (Проблеми програмування, 2013)
Статтю присвячено 90-річчю від дня народження академіка НАН України і АН СРСР Віктора Михайловича Глушкова, його внеску в становлення та розвиток Київської школи програмування.