Еволюційне програмування - Глибовець, М.М.; Гулаєва, Н.М. (Проблеми програмування, 2013)
Проведено комплексний аналіз стану царини практичного застосування сучасного еволюційного програмування, а також визначення світових тенденцій і перспектив розвитку еволюційних технологій.