Книжкові колекції, створені після 1880 року: дослідження стану збереженості - Собуцький, В (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2006)
Подано звіт про результати обстежень, пов'язаних з охороною польських бібліотечних і архівних фондів, які перебувають у занедбаному стані.