Мировоззренческие аспекты курса "Основы охраны труда" - Бутев, В.С.; Никишаева, С.С. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
Статья посвящена проблеме формирования у будущих специалистов обобщенных взглядов на окружающий мир и их место в нем. Рассмотрены мировоззренческие вопросы, обусловленные спецификой курса и проиллюстрированные конкретными примерами. Стаття присвячена проблемі формування у майбутніх спеціалістів узагальнених поглядів на навколишній світ та їх місце у ньому. Розглянуті світоглядні питання, що зумовлені специфікою курсу та проілюстровані конкретними прикладами. In the article, it is investigated future specialists’ formation of general conception of the world around and their place in it. Worldview problems, which are specified by the specific of this course, are considered and instantiated.