Конструктивний опис моногенних функцій в скінченновимірній напівпростій комутативній алгебрі - Плакса, С.А.; Пухтаєвич, Р.П. (Доповіді НАН України, 2014)
Одержано конструктивний опис моногенних функцiй, що набувають значень в скiнченновимiрнiй напiвпростiй комутативнiй алгебрi, за допомогою аналiтичних функцiй комплексної змiнної. Доведено, що такi моногеннi функцiї мають похiднi Гато усiх порядкiв. Получено конструктивное описание моногенных функций, принимающих значения в конечномерной полупростой коммутативной алгебре, с помощью аналитических функций комплексной переменной. Доказано, что такие моногенные функции имеют производные Гато
всех порядков. We obtain a constructive description of monogenic functions taking values in a finite-dimensional
semisimple commutative algebra by means of analytic functions of the complex variable. We prove
that the mentioned monogenic functions have the Gateaux derivatives of all orders.