Формування основ громадянського суспільства на Донеччині наприкінці 1980-х – початку 1990-х років - Сергєєв, А.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2013)
У статті аналізується процес становлення основ громадянського суспільства на Донеччині наприкінці 1980-х – на початку 1990-х років. Особлива увага приділена регіональним особливостям даного процесу. В статье анализируется процесс становления основ гражданского общества в Донецкой области в конце 1980-х – в начале 1990-х годов. Особенное внимание уделено региональным особенностям данного процесса. In the article, becoming bases of civil society is analysed in the Donetsk are at the end of 1980th – at the beginning of 1990th. The special attention is spared the regional features of this process.