Роль ціноутворення в організації видобутку вугілля Донбасу в 1914 – 1917 рр. - Синявська, Л.І. (Наука. Релігія. Суспільство, 2013)
Висвітлена роль ціноутворення в організації видобутку вугілля Донбасу в роки Першої світової війни. Визначені причини зростання ціни на донецьке вугілля в Російській імперії в 1914 – 1917 рр. Отображено роль ценообразования в организации добычи угля на Донбассе в годы Первой мировой войны. Определены причины роста цен на донецкий уголь в Российской империи в 1914 – 1917 гг. Highlighted the role of pricing of the organization of coal mining of Donbas during the First World War. Identified the reasons for price rise of Donetsk coal in the Russian Empire in 1914 – 1917.