Розколи та об’єднання євангельських християн-баптистів у радянську добу - Рощина, Л.О.; Горбатенко, О.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2014)
У статті зроблено аналіз розвитку євангельсько-баптистського руху у радянський період, охарактеризовано чинники, що впливали на процеси об’єднання та розколу в середовищі євангельських християн-баптистів у зазначений період. В статье сделан анализ развития евангельско-баптистского движения в советский период, охарактеризованы процессы, которые оказывали влияние на объединения и расколы в среде евангельских христиан-баптистов в обозначенный период. The article analyzes the development of еvangelical-baptists movement in the soviet period, characterized the factors that influenced the processes of аssociation and the split among evangelical christians-baptists in the specified period.