Криптографічна стійкість методів шифрування на основі перетворень з використанням лишкових класів - Матов, О.Я.; Василенко, В.С.; Василенко, М.Ю. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2012)
Для задач забезпечення конфіденційності інформаційних об'єктів автоматизованих систем розглянуто підходи щодо оцінки криптографічної стійкості запропонованих криптографічних перетворень у разі використання лишкових класів. For the tasks of ensuring confidentiality of the information objects of automated systems it has been considered the approaches to the evaluation of cryptographic resistance of proposed cryptographic transformations through the use of residual classes.