Аналіз стану та функціональні вимоги до сучасних проектних рішень зі створення автоматизованих систем управління персоналом - Храмова, І.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2012)
Проаналізовано сучасне нормативно-правове інформаційне поле, яке регламентує функції та обов'язки служб управління персоналом і синтезовані вимоги до складу функціональних процесів сучасних систем автоматизації діяльності з управління персоналом. Analysis of the current legal and regulatory framework governing the functions and responsibilities of the departments’ staff for human resource management and synthesized requirements for the functional processes of the modern automation systems for personnel management have been proposed.