Декодер квадратурних інтерференційних сигналів - Косяк, І.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2013)
Проведено аналіз і дослідження інтерференційних сигналів інтерферометричної системи по виміру надмалих лінійних переміщень. Розглянуто особливості побудови пристроїв реверсивного рахування числа інтерференційних смуг. Запропоновано реалізацію пристрою реверсивного рахування числа інтервалів приросту фази сигналу. The analysis and research of interference signals of the interferometric system for measuring ultrasmall linear movements has been accomplished. The features of devices performing reverse counting the numbers of interference fringes are considered. The realization of the device reversely counting the increment intervals for the signal’s phase has been suggested.