Моделювання консолідованого інформаційного ресурсу для комунікативної взаємодії користувачів веб-сторінки кафедри - Котило, М.О.; Сєров, Ю.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2013)
Розглянуто питання створення консолідованого інформаційного ресурсу як комунікативної ланки для взаємодії зі вступниками та випускниками кафедри. Визначено мету розроблення, очікувані ефекти від створення веб-форуму, вхідні та вихідні дані ресурсу. Проведено системний аналіз об'єкта дослідження, створено діаграму потоків даних і діаграму "сутність - зв'язок". The main issues of development of consolidated information resource as a communication link for interaction with entrants and graduates of the university department were considered. The goal, expected effects of the Internet forum creating, incoming and outgoing data of resource were defined. A system analysis of the research object was conducted, data flow diagram and entity-relationship diagram were created.