Оптичні властивості серії гальванічних матриць мікрорельєфних світлоповертальних структур - Антонов, Є.Є.; Панкратова, А.В.; Шиховець, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2013)
Досліджено оптичні властивості серії гальванічних копій матриць світлоповертальних структур і мікропризмових пристроїв; визначено кутові діаграми світлоповертання для різних матриць світлоповертачів; виконано аналіз можливості використання нікелевих копій матриць-оригіналів для виготовлення світлоповертачів і мікропризмових елементів. The optical properties of a series of galvanic copies of matrixes of light reflective structures and microprismatic devices have been investigated. The angular diagrams of light reflection have been defined for different matrices of reflectors and an analysis of the possibility of using nickel copies of the original matrix to make reflectors and microprismatic elements have been performed.