Методика оцінювання сумісності нормативних документів - Мезенцев, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2014)
Розглянуто методичний підхід до оцінювання ступеня сумісності нормативних документів на основі поєднання формальних процедур, які базуються на об'єктивній інформації, із неформальними, евристичними прийомами. The methodical approach for estimation of the compatibility level of normative documents by combining of formalized procedures which based on objective information with informal heuristic methods has been considered.