Спеціалізовані процесори реалізації автентифікації суб’єктів (об’єктів) взаємодії на основі рекурентних послідовностей - Яремчук, Ю.Є. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2014)
Представлено принципи побудови спеціалізованих процесорів реалізації автентифікації суб'єктів (об'єктів) взаємодії на основі рекурентних Vk-послідовностей. Порівняно з відомими аналогами розроблені процесори хоч і є менш швидкими, але забезпечують більший рівень криптографічної стійкості під час автентифікації, а також надають більші можливості їх застосування у системах, що використовують математичний апарат рекурентних послідовностей. The principles of specialized processors for realization of authentication of subjects (objects) of interaction based on the Vk recurrent sequences are presented. Compared to the known analogues the developed processors, although less speedy, but provide a higher level of cryptographic reliability during authentication and also have larger possibilities of their application in systems using mathematical apparatus of the recurrent sequences.