Дослідження обчислювальних властивостей системи антикватерніонів - Туренко, А.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2014)
Надано продовження досліджень однієї з некомутативних гіперкомплексних числових систем четвертої вимірності - системи антикватерніонів. Побудовано представлення експоненти від антикватерніонної змінної за допомогою двох методів: процедури подвоєння Грасмана - Кліфорда та асоційованої системи лінійних диференціальних рівнянь. The next step researches on one of non-commutative hypercomplex numerical systems of the fourth dimension as system of antiquaternions are presented. It is constructed the exponent representation of antiquaternion variable by two methods: by using procedure of doubling of Grassmann-Clifford and by the associative system of the linear differential equations.