Особливості побудови систем запису оптичних дисків високої щільності - Косяк, І.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2014)
Проаналізовано та досліджено системи мастерингу оптичних дисків (ОД) надщільного запису. Розглянуто особливості розробки та побудови систем для запису ОД високої щільності. Наведено умови підвищення щільності запису ОД. The analysis and research of optical disc mastering systems for high density recording has been carried out. The features of design and construction of the systems for recording high density optical disc is considered. Presented conditions increase the recording density of the optical discs.