Цифровий комплекс сучасної наукової бібліотеки - Лобузін, І.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2014)
Розглянуто технологічні ланки та окремі модулі життєвого циклу формування бібліотечних цифрових ресурсів. Визначено необхідний цифровий комплекс наукової бібліотеки. Обгрунтовано склад і послідовність технологічних модулів і процесів бібліотечного цифрового проекту. The technological levels and some modules of life cycle forming a library of digital resources have been considered. Needs for a digital complex of scientific libraries are defined. Composition and sequence of modules and processes library digital project have been validated.