Криптографічні перетворення з використанням хеш-функцій - Матов, О.Я.; Василенко, В.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2014)
Розглянуто можливості застосування відомого механізму хешування для суто криптографічних перетворень. It is considered possibilities for use of a known mechanism for purely cryptographic hash transformation.