Редукцiя диференцiальних рiвнянь до алгебраїчних - Бойко, В.М. (Доповіді НАН України, 2014)
У термiнах сингулярних модулiв редукцiї, тобто сингулярних модулiв некласичної
(умовної) симетрiї, вивчено питання редукцiї диференцiальних рiвнянь до алгебраїчних рiвнянь. В терминах сингулярных модулей редукции, т. е. сингулярных модулей неклассической (условной) симметрии, изучен вопрос редукции дифференциальных уравнений к алгебраическим
уравнениям. In terms of singular reduction modules, i. e. singular modules of a nonclassical (conditional) symmetry, the question of reduction of differential equations to algebraic ones is studied.