Хеш-функції та цілісність інформаційних об’єктів - Матов, О.Я.; Василенко, В.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2014)
Розглянуто можливості застосування відомого механізму хешування для контролю цілісності інформаційних об'єктів. Possibilities of applying known caching mechanism for monitoring the integrity of information ob-jects have been considered.