Підвищення ефективності передачі інформації в моніторингових мережах на основі оптимізації обчислень в процесі кодування даних засобами об’єктних систем сенсорних мереж - Шевчук, Б.М.; Задірака, В.К.; Фраєр, С.В. (Управляющие системы и машины, 2015)
Запропоновано реалізацію комплексу взаємодоповнюючих алгоритмів оброблення, кодування та передавання даних з використанням оптимізованих за швидкодією та точністю кодування алгоритмів стиску і захисту даних, формування інтервальних кодово-сигнальних послідовностей захищених пакетів інформації. Предложена реализация комплекса взаимодополняющих алгоритмов обработки, кодирования и передачи данных с применением оптимизированных по быстродействию и точности кодирования алгоритмов сжатия и защиты данных, формирования интервальных кодово-сигнальных последовательностей защищенных пакетов информации. The implementation of the complementary processing algorithms set, coding and measuring signals transmission using the optimized for speed and accuracy of coding compression algorithms and data protection formation of the interval code-signals sequence of protected information is presented.