Конструктивні і функціональні наноматеріали для медицини (засідання секції Наукової ради з нових матеріалів при МААН) - Дорошенко, А.М. (Вісник НАН України, 2015)
25 травня 2015 р. у Києві на базі Інституту електрозварювання
ім. Є.О. Патона НАН України відбулося п’яте щорічне засідання секції
«Конструктивні та функціональні наноматеріали для медицини» Наукової ради з нових матеріалів при Комітеті з природничих наук Міжнародної асоціації академій наук.